LA MÉMOIRE ESKÜVŐI FILM – AZ IGÉNYES PÁROK VÁLASZTÁSA, EMLÉKEZETES ESKÜVŐKHÖZ

Bridal Magazine

Rólunk

Ahogy a kollégák látnak minket
 • Ami minden közös munka előtt elsőre beugrik Krisztáról, hogy jó érzés lesz mellette fotózni. Nem csak azért, mert remek energiája van, hanem mert lehet tudni, hogy nem fog elkésni, nem piros felsőben érkezik és ha angolul kell megszólalni, akkor sem fog idegesíteni.

  Jaksa Tímea fotográfus
  Jaksa Tímea fotográfus
  fotográfus
 • "Kriszta nekem a megtestesült optimizmus, pozitív gondolkodás, életerő, energia… kiváló csapattag, az esküvő egyik hajtómotorja a soha el nem fogyó jókedvével. Szakmailag a finom női látásmód, apró részletekben rejlő titokzatosság, folyamatos technikai innováció jellemzi a filmjeit. Maga köré gyűjtött csapatát is a profizmus és a csapatszellem hatja át. Bárkinek bemutatom, nyer… a személyiségével, a profizmusával, a magabiztosságával és a természetességével. és vele én is nyerő csapatot építhetek... "
  Landesz Kati esküvőszervező
  Landesz Kati esküvőszervező
  esküvőszervező
 • "Kriszta nekünk a mosoly, a jókedv, a napfény nagykövete. Olyan dolgozni vele, mint fejest ugrani egy medencényi felhőtlen optimizmussal kevert vidámságba. És mivel mindez az ő személyiségéből fakad, ez jön át a munkáin is: csupa szépség és derű árad a filmjeiből."
  Partyssimo zenekar
  Partyssimo zenekar
 • "Szeretek Krisztával együtt alkotni, mert pozitív hozzáállása és folyamatos jókedve különleges hangulatot teremt a munkának. Kellőképpen őrült- természetesen a pozitív értelemben- ahhoz, hogy minden elképzelését megvalósítsa. Kreativitása egyedülálló, számomra szakmájában Ő az egyik legkiemelkedőbb művész. Bátran ajánlom Mindenkinek!"
  Viola Violetta dekoratőr
  Viola Violetta dekoratőr
  dekoratőr
 • "Krisztát egy állandóan mosolygó, igazán kedves és jó fej embernek ismertem meg, aki egyáltalán nem utolsó sorban profi videókat készít bármilyen eseményről!"
  Déri Annamária eskövőszervező
  Déri Annamária eskövőszervező
  esküvőszervező
 • Ha azt a két szót ütöm be a Google keresőmezőjébe, hogy esküvő és cinematográfia, több cég is megjelenik, de az elsők között biztosan ott lesz a La Mémoire is.  Az elmúlt közel egy évtizedben számtalanszor volt alkalmam együtt dolgozni Velük és örömmel elmondhatom, hogy mindig egy nagyon vidám és mosolygós, az abszolút maximalizmusra törekvő csapatot ismertem meg személyükben. Persze mindez nem lenne elegendő munkájuk folyamatos sikeréhez. Az általuk átadott munkák, vagyis a végeredmény, mindig az adott párhoz és a helyszínekhez stílusban abszolút illeszkedő látásmódban, dinamikában készült képalkotások, valami olyan rendkívüli tehetséggel figyelve azoknak a varázslatos pillanatoknak a megörökítésére, amelyet egyébként a párok csak álmaikban láthattak korábban. Igy tehát, a La Mémoire csapata nem csupán esküvői filmeket készít, hanem a jegyes párok álmait váltja valóra mozgó képek formájában nagyon magas színvonalon!
  Herendi Gábor ceremóniamester
  Herendi Gábor ceremóniamester
  ceremóniamester
 • "Hogy miért a La mémoire? Esküvőszervezőként fontos nekem, hogy ügyfeleimnek minden területről csak olyan szolgáltatót ajánljak, akiről tudom, hogy mind szakmai színvonalát, mind személyes hozzáállását tekintve azt nyújtja majd a nagy napon, amiről az Ifjú Pár álmodott. Ezért ajánlom én a hozzám forduló pároknak a La mémoire-t. És, hogy kit kértem fel a saját esküvői filmen elkészítésére? Gondolom ez nem is kérdés."
  Rátkai Tímea esküvőszervező
  Rátkai Tímea esküvőszervező
  esküvőszervező
 • "Szolgáltatói szempontból minden esküvő olyan, mint egy hangverseny vagy egy artista előadás. Minden szereplőnek tudnia kell a helyét, tudnia kell, hogy pontosan mikor és mi a feladata, hiszen csak ekkor lehet az egyének munkájának eredménye együtt sikeres. A bizalom létkérdés egy ilyen „produkció” esetében, tudnunk kell, hogy a körülöttünk dolgozók is maximális profizmussal teszik a dolgukat, hogy számíthatunk rájuk. Krisztával ezért is jó együtt dolgozni: tudom, hogy mindig ugyanabban az ütemben fog játszani, mint én, tudom, hogy mindig számíthatok rá ott és akkor, amikor szükségem van rá, együtt tudjuk tökéletessé tenni bárki Nagy Napját."
  Kondella Misi fotográfus
  Kondella Misi fotográfus
  fotográfus
 • "Mindig szeretek Krisztával dolgozni, mert állandóan fülig ér a szája 🙂 Nagyon jó kisugárzású vidám személyiség, mellette garantált a jó hangulat. A lehető legjobb értelemben "Kriszta tiszta gyagya"
  Bodnár László fotográfus
  Bodnár László fotográfus
  fotográfus
 • "Mindig jókedvem lesz, ha meglátom őket. Krisztáék kamerájába csak nevetni lehet. A felületes szemlélő mondhatná, hogy jó trükk az esküvőkre. De ez nem az. Nem csak a filmjük, hanem az egész nap derűs lesz tőlük."
  Pallagi Ákos ceremóniamester
  Pallagi Ákos ceremóniamester
  ceremóniamester

Mit kap, aki minket választ?

NYUGALMAT, hiszen a legjobb kezekben vagytok! Biztosak lehettek abban, hogy mi nem késünk el, az alkalomhoz illő ruhában jelenünk meg, és tiszteljük ennek az intim ünnepnek minden pillanatát. Stábunk minden tagja magasan képzett szakember, sok éves nemzetközi tapasztalattal, és elhivatottsággal az esküvők iránt.

VIDÁMSÁGOT, mert a komoly munka közben folyamatosan fülig ér a szánk, hiszen mi még egy napot sem dolgoztunk egész életünkben, hiszen boldog, mosolygós emberekkel töltjük az időnket, és azt csináljuk, amit imádunk!

KIEMELKEDŐ MINŐSÉGET, maximalizmust és olyan hozzáállást, amellyel a szakma szavazatai alapján évek óta folyamatosan jelöléseket kapunk és díjakat nyerünk.

IZGALMAT, mert ha véget ér az esküvőtök, semmit nem fogtok jobban várni, mint az elkészült filmeteket!


Mi az, amit biztosan NEM kaptok?

FELFORDULÁST, rohangáló és parancsolgató operatőröket, akik mindenhol útban vannak. Valahogy túl sok helyet foglal és minden képbe belóg a felszerelésük és a saját produkciójuknak gondolják a legszentebb pillanataitokat.

HIRADÓS TUDÓSÍTÁST, egy teljesen érzelemmentes eseményrögzítést, amibe ugyan technikailag nem lehet belekötni, csak éppen a lélek hiányzik belőle.

BE NEM TARTOTT ÍGÉRETEKET, amelyek kiküszöbölése kínosan sokba kerül majd. Jó esetben.


Filmjeink

Garantált La Mémoire minőség 2003 óta

Minden pártól megtiszteltetésnek tartjuk, hogy megajándékoznak bizalmukkal és osztozhatunk életük egyik legintimebb ünnepén. Esküvői filmjeink mindig szívből jövő, időtálló és stílusos alkotások, féltve őrzött kincsek és megbecsült emlékek, hiszen szeretettel és örömmel készítjük őket.

Szeretnék több részletet megtudni!

Ajánlatot kérek
D. Nagy Kriszta

D. Nagy Kriszta

mázlista és esküvői filmes
Mázlista vagyok! (Ahogy egy barátnőm mondja: Mákostészta.)

Kicsi korom óta tudom, hogy a kamerának ezen az oldalán akarok állni. Mindent meg is tettem érte.

(Ja, makacs is vagyok, és piszok kitartó.)

Kijártam a filmes iskolákat itthon és külföldön, olyan nagynevű tanároktól tanultam, mint Zsigmond Vilmos és John Schwartzman. Szines, szélesvásznú világban éltem, díszletek, tökéletes világítás és tizenötször felvett jelenetek között.

(Igen, maximalista vagyok.)

Aztán egyszercsak – mint a mesében, Melbourne-ben egy török esküvőn (ezt ha találkozunk örömmel elmesélem) – elkapott az az adrenalin amit az esküvők világa jelent, és többé vissza sem néztem. Hiába, romantikus vagyok, és élményfüggő. Van ám rá szakszó is: magas szintű élménykereső. Akkor lettem esküvői filmes, amikor ez még nem volt olyan nagy divat, (merek a szívemre hallgatni) és a lelkesedésem töretlen. Nem vagyok rossz filmes, de van, amiben még jobb vagyok: tudok boldog és hálás lenni az áldott sorsomért, hogy csinálom, amit szeretek és szeretem amit csinálok.

e-mail: kriszta@lamemoire.hu

telefon: +36 20 385 5800